Camping

Camping

Minicamping Broedershoek beschikt over 13 kampeerplaatsen voor caravans, tenten of kleine campers maximaal 7 meter en 2 stacaravans. Bij iedere plaats is  elektra (10 amp),  en water in de buurt. Op de camping is draadloos internet (wifi) aanwezig.

U kampeert rustig gelegen in een van oudsher oude fruitboomgaard waar nog diverse fruitbomen in staan, omgeven en beschut door groen. 

Het campingveld ligt links naast de boerenwoning . Op Minicamping Broedershoek is geen  akkerbouwbedrijf in werking meer, echter, de sfeer en het uiterlijk zijn in zekere zin gebleven. De grote landbouwschuur word gebruikt als opslag van diverse landbouwmachines voor het akkerbouwbedrijf in dishoek en wilt u uw fiets binnen zetten dan kan dat uiteraard. Kleinschalig kamperen maar groots genieten u bent van harte welkom bij Minicamping Broedershoek.

Op onze facebook pagina vind u foto’s, nieuws en update’s.

Camping

13 kampeerplaatsen voor caravans, tenten of kleine campers maximaal 7 meter en 2 stacaravans. Bij iedere plaats is  elektra (10 amp),  en water in de buurt. Op de camping is draadloos internet (wifi) aanwezig.

Persoonlijke benadering

Kleinschalig kamperen maar groots genieten u bent van harte welkom bij Minicamping Broedershoek.

Kleinschalig kamperen in Koudekerke (Zeeland)