Kamperen

Kampeerplaatsen

Bij aankomst meld u zich bij het woonhuis dan zullen wij u uw kampeerplaats toewijzen. U kampeert op ruime plaatsen op gras, vrijwel iedere plaats ligt gunstig wat de zon betreft. Water en stroom aansluiting (10 ampere) is bij iedere plaats in de buurt aanwezig, hiervoor gebruikt u een zogenoemde eurostekker 3 polig en verlengkabel. Centraal op het kampeer terrein bevind zich ook een drinkwatertappunt voor algemeen gebruik. Honden zijn welkom op onze camping mits ten alle tijden aangelijnd en deze geen overlast veroorzaken voor andere gasten. 

Om de grasmat voor u en de gasten na u netjes te houden is het gebruik van gesloten plastic of worteldoek onder tenten en in voortenten niet toegestaan op gebruik hiervan word toegezien, u dient uitsluitend gebruik te maken van Aerotextapijt in de voortent. Ons kampeerveld is niet verhard, aparte camperplaatsen zijn niet beschikbaar. Camperbussen zijn uiteraard bij ons welkom mits niet langer dan maximaal 7 meter en tijdens het verblijf op de plaats blijven staan. BBQ / kampvuurtje is toegestaan mits er veilig mee word omgegaan en de grasmat niet word beschadigd. In juli en augustus verblijf minimaal 2 nachten. Onze camping is autovrij, na het opbouwen van caravan of tent parkeert u uw auto op ons parkeerterrein.

Aankomst tussen 14:00/17:00 uur. Latere aankomst na overleg tot uiterlijk 21:00 uur.

Vertrek uiterlijk voor 12:00 uur.

Juli nog zeer beperkt beschikbaar.

Augustus beschikbaar vanaf 13,16 en de 18e.

Knus kamperen

Klein kamperen, maar voorzien van alle gemakken; voor een heerlijke vakantie nabij zee!

Persoonlijke benadering

Kamperen met persoonlijk contact.

Kampeerplaatsen

13 kampeerplaatsen voor caravans, tenten of kleine campers maximaal 7 meter en 2 stacaravans.

Camping

13 kampeerplaatsen voor caravans, tenten of kleine campers maximaal 7 meter en 2 stacaravans. Bij iedere plaats is  elektra (10 amp),  en water in de buurt. Op de camping is draadloos internet (wifi) aanwezig.

Persoonlijke benadering

Kleinschalig kamperen maar groots genieten u bent van harte welkom bij Minicamping Broedershoek.

Kleinschalig kamperen in Koudekerke (Zeeland)