Klein kamperen, maar voorzien van alle gemakken; voor een heerlijke vakantie nabij zee!

Camping

Minicamping Broedershoek biedt plaats aan 12 (toer)caravans en/of tenten en 3 verhuur stacaravans. Bij iedere plaats is  elektra (10 amp),  en water in de buurt.

U kampeert rustig gelegen in een van oudsher oude fruitboomgaard waar nog diverse fruitbomen in staan, omgeven en beschut door groen,, Het is elk kampeerseizoen genieten; de bloesem in de lente, kersen en pruimen in de zomer en appels en peren in het najaar. Natuurlijk is het mogelijk om mee te snoepen!

De camping ligt links naast de oude boerenwoning (gebouwd in 1791). De bijhorende boerenschuur is in 1991 neergehaald, na een flinke storm. Kort daarop is een nieuwe schuur gebouwd. Deze schuur wordt gebruikt voor de landbouwmachine's en opslag voor het akkerbouwbedrijf aan Dishoek. Op Broedershoek is geen akkerbouwbedrijf in werking meer, echter, de sfeer en het uiterlijk is in zekere zin gebleven. De minicamping is omgeven door percelen, dan weer met aardappels, dan weer met uien of tarwe. En in de oogsttijd kunt u het drukke boerenleven van dichtbij beleven. 

 

PINKSTEREN NOG 1 PLAATS BESCHIKBAAR.

 

 

 

 

 

Lees verder:
- Stacaravan
- Toercaravan of tent
- Seizoensplaats

De camping is geopend van 1 april tot en met 31 oktober. De camping is autovrij. Naast de camping is ruime gratis parkeergelegenheid.