Klein kamperen, maar voorzien van alle gemakken; voor een heerlijke vakantie nabij zee!

Camping

Minicamping Broedershoek beschikt over 12 kampeerplaatsen voor caravans, tenten of kleine campers en 3 verhuur stacaravans. Bij iedere plaats is  elektra (10 amp),  en water in de buurt.

U kampeert rustig gelegen in een van oudsher oude fruitboomgaard waar nog diverse fruitbomen in staan, omgeven en beschut door groen. Het is elk kampeerseizoen weer genieten; de bloesems in de lente, kersen en pruimen in de zomer en appels en peren in het najaar. Ook richten wij ieder jaar weer de moestuin in zoals een moestuin van oudsher gebruikt werd denkt u hierbij aan de gangbare gewassen zoals aardappels, uien en sla maar ook eetbare pompoenen, boontjes en bloemen. 

Het campingveld ligt links naast de oude boerenwoning (gebouwd in 1791 deze word op termijn gesloopt en vervangen). De bijhorende boerenschuur is in 1991 neergehaald, na een flinke storm. Kort daarop is een nieuwe schuur gebouwd. Deze schuur wordt gebruikt voor de landbouwmachine's en opslag voor het akkerbouwbedrijf aan Dishoek. Op Broedershoek is geen akkerbouwbedrijf in werking meer, echter, de sfeer en het uiterlijk is in zekere zin gebleven. De minicamping is omgeven door percelen, dan weer met aardappels, dan weer met uien of tarwe. En in de oogsttijd kunt u het drukke boerenleven van dichtbij beleven. Kleinschalig kamperen maar groots genieten u bent van harte welkom bij Minicamping Broedershoek.

 

 

 

 

 

 

 

Lees verder:
- Stacaravan
- Toercaravan of tent
- Seizoensplaats

De camping is geopend van 1 april tot en met 31 oktober. De camping is autovrij. Naast de camping is ruime gratis parkeergelegenheid.